У Приютівській ОТГ вперше в області започатковано в їдальнях різноманітне меню

0
452

У закладах дошкiльної освiти Приютiвської об’єднаної територiальної громади частково запровадили меню вiд вiдомого українського шеф-кухара Євгена Клопотенка.

Про це йдеться на сайтi громади.

Його метою є пiдвищення та поширення рiвня культури здорового харчування  в навчальних закладах. У рамках його реалiзацiї було розроблено збiрник рецептiв, а також план впровадження нової культури харчування для дiтей дошкiльного та шкiльного вiку.

Наразi дiтям подобаються “Манно-творожний пудинг”, “Мак енд Чiз”, “Бiгос iз м’яса”, “Печеня по-домашньому” та “Фруктовий плов”.

Дiти залюбки смакують сучасними, апетитними та не одноманiтними стравами.

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім’я