Рулет за 5 хвилин

0
103

Продукти

    5 столових ложок цукру,

    5 столових ложок борошна,

    5 столових ложок сухого молока

    3 яйця,

    1/3 чайної ложки соди, погашеной оцтом,

    щіпка солі

Приготування

Як робити: Рулет за 5 хвилин? Дуже просто читайте далі…

Відразу вмикайте духовку поки готуєте тісто і поставте в неї деко, змащене олією – він повинен бути гарячим. Яйця збити з цукром, додати борошно, сухе молоко, соду, погашену оцтом, сіль Вилити все це на гарячий деко і помістити в духовку, попередньо розігріту до 200-250 градусів, на 5 хвилин. Відразу, після того як приберете деко з духовки, змастити корж будь-яким варенням, повидлом, джемом і згорнути рулет (поки гарячий).

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім’я