Буває, що святковий обід зіпсує одна деталь

0
84

 Або коли кудись поспішаєте і ніяк не вдається швидко почистити яйця чи часник. Цибуля може зіпсувати весь макіяж. Та є певні секрети, які зроблять приготування їжі одним задоволенням. Ви навіть подумаєте, як я до цього сам не додумався. Щоб не плакати при нарізанні цибулі треба покласти його на деякий час в морозилку або на 1 хвилину до мікрохвильової печі.

Щоб часник швидше почистити, слід покласти на 5 хвилин у теплу воду або на 15 секунд у мікрохвильову.

Яйця будуть краще чиститися, якщо у воду в якій вони варяться додати кілька капель оцту.

Щоб вберегти яйця від лопання під час варіння, можна проткнути голкою з тупого кінця шкарлупу.

Лимон може дати більше соку, ніж виходить щоразу вачавлюти. Варто покласти його до мікрохвильової печі на 20 секунд. Потім прижимаючи, покачати рукою по дошці.

М’ясо матиме гарну золотаву скоринку, якщо перед смаженням посипати його цукровою пудрою.

Твердий сир довше залишиться свіжим, якщо загорнути його спочатку у папір для випічки, а потім – у плівку.

Щоб при нарізанні сир не насипав на ніж, треба в процесі опускати інструмент у гарячу воду.

Якщо додати у сметану трохи молока, вона не згорнеться  в гарячих підливах чи соусах.

Щоб бульйон був прозорий, треба до нього додати лід і довести до кипіння.

Щоб овочі не втратили свій смак, курячий бульйон не можна приправляти спеціями.

Заморожену рибу краще до кінця не розморожувати. Так вона вийде соковитішою.

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім’я